​Renovering af hus til god pris

Står du over for en større renovering af dit hus? Så er du kommet til det rette sted. WillerupByg har mange års erfaring med renovering af hus, og du er derfor i trygge hænder hos mig. 

Jeg hjælper blandt andet private kunder med renovering af hus i områderne omkring Hørsholm, Hillerød og Fredensborg. Bor du uden for disse områder, hjælper jeg dig naturligvis også gerne.

Det kan være svært og uoverskueligt at stå med en renovering selv. Derfor er det en god ide at lade andre om det, så du får netop det resultat, du ønsker dig til en fornuftig pris.

Ombygning af hus fra ende til anden

Jeg hjælper med både større og mindre opgaver i forbindelse med ombygning af dit hjem.​

Alle opgaver bliver løst til perfektion. Du kan blandt andet få hjælp til opsætning af vægge til dit nye køkken-alrum eller nedrivning af vægge for at skabe et større rum og give mere plads. Nye gulve og lofter har jeg også erfaring med.

Renovering af hus giver ofte mere luft og plads. Desuden har du mulighed for at indrette dit hjem mere praktisk for at udnytte hver kvadratmeter mest mulig.

Hvad koster renovering af hus?

WillerupByg sørger for billige priser til private uden at gå på kompromis med kvaliteten. Er du interesseret i at høre mere om, hvad en husrenovering vil koste, så kontakt mig på telefon 31 33 07 87 eller på e-mail willerupbyg@gmail.com. Jeg sørger for at give et tilbud på ombygningen af dit hus, der matcher dine ønsker.

Kontakt

WillerupByg IVS

Petersborgvænget 22B, 2. th., 3400 Hillerød

Tlf.: 31 33 07 87

E-mail: willerupbyg@gmail.com

CVR: 39446537

Udpluk af ydelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook